Referenties

Dit is wat enkele van mijn vaste klanten over mijn werk zeggen:


"Sanne heeft voor ons meerdere vertalingen uit het Engels naar het Nederlands gemaakt en we zijn altijd onder de indruk van de kwaliteit van haar werk en de vloeiende communicatie"
         Project Manager bij Comms Multilingual Ltd.
"Mevrouw Vuik vertaalt en reviseert regelmatig in de talencombinaties EN, ES, FR naar het Nederlands voor IDEST Communication, op het gebied van Europese zaken. Haar vertalingen zijn altijd nauwkeurig en worden zeer gewaardeerd"
         Project Manager bij Idest Communication SA
"Sanne is een goede en betrouwbare vertaalster. Ze houdt zich altijd aan de deadlines en levert werk van uitstekende kwaliteit"
         Project Manager bij Stoquart SA
"Sanne is heel professioneel, betrouwbaar en proactief. Ze houdt zich altijd aan de deadlines en is extreem competent. Een plezier om mee samen te werken!"
         Project Manager bij Codex Global Ltd.
"Professioneel, betrouwbaar en vertalingen van hoge kwaliteit. Een echte aanrader!"
         Project Manager bij AA Translations S.L.
"Sanne levert hele goede vertalingen en is een aangenaam persoon om mee samen te werken. Uitstekende communicatie. Ze is heel vriendelijk en houdt zich altijd aan de deadline. Bedankt!"
         Project Manager bij Atraduire
"Sanne is een professionele, vriendelijke en betrouwbare vertaalster. We hopen in de toekomst nog veel met haar samen te werken."
         Project Manager bij Business Team Translations Ltd.